Liste des Membres

Biographie:

Lotti Bauer, born 1960 in Romanshorn works as a freelance animation film designer and teaches basic principles of fine arts in Zurich, focussing on illustration and animation.


Filmographie (Extrait):

2018 «CROSSING OVER» (animated short)
2015 «IGNITION» (animated short)
2013 «IBULSTAN» (animated short)
2010 «I CAN SEE THE DUST» Ein Putzfilm (animated short)
2010 «IN FORM» (animated short)
2006 «UP AND DOWN - THE BIRTH OF 2D-ANIMATION» (animated short)


  • Langues:
  • Allemand (Langue maternelle)
  • Français
  • Anglais
  •  
  • Secteur professionnel:
  • Scénario, Storyboard
  • Design, création
  • Réalisation
  • Production
  • Animation, technique, postproduction
  • Formation, enseignement
  •  
  • Statut membre:
  • Membre actif
  •  
  • Techniques:
  • Animation 2D avec ordinateur
  •  
  • Environnement de travail:
  • Cinéma indépendant
  •  
  • Région:
  • Suisse alémanique
  •